Lissabon
Kulttuuri ja historia

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Andre seværdigheder i Lissabon

Vil du se alle oplevelser i Lissabon? Klik her for en fuld oversigt

Lissabon : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.7 / 5

perustuen 18 406 arvosteluun

Nuno oli paras opas. Hän on uskomattoman asiantunteva ja täydellinen kultaseni, joka välittää ennen kaikkea matkustajistaan, joilla on paras mahdollinen kokemus. Hän rakastaa tiedonsaantia ja välittää aidosti jakamansa historian paikkansapitävyydestä. Hän vie sinut näkemään juuri oikeat sivustot uuvuttamatta sinua täysin, ja sen lisäksi, että hän jakaa viisautensa todellisista kiertuepaikoista, hän pitää myös autoajelut mielenkiintoisina ja jännittävinä. Hän tunsi itsensä todella vanhaksi ystäväksi. Myös ravintola, johon menet, on aivan uskomaton ja erittäin kohtuuhintainen. Valtava huuto Nunolle matkan kohokohdasta. Tytöiltä, jotka "ihastuivat sinuun".

Suuri koko päivän kiertue! Opas Antonio oli fantastinen ja antoi meille juuri oikean määrän yksityiskohtia. Hänen perusteellinen suunnittelu varmisti, että näimme mahdollisimman paljon päiviämme, jolloin voimme rentoutua ja nauttia! Rakastin Sintraa, kuullessani kiehtovan tarinan Penan palatsista ja muista pysäkeistämme, Cano da ROcasta, Bell's Mouthista ja Cascaisista. Opas suositteli ihanaa lounaspaikkaa, ToCa Do Julio In Collares. Loistavia paikkoja pysähtyä välipaloille, pesutiloille jne

Olimme kaksi perhettä, joten oli helppo löytää sopimus ajanhallinnasta. Hyvin valmisteltu opas ehdotti kunkin vaiheen ohjelmaa ja pyysi meiltä hyväksyntää. Erittäin mukava päivä upeilla paikoilla ja erittäin tervetullut oppaan meille antama tieto.

Vaikka ei ollutkaan mitään yleisöryntäystä niin oli kiva päästä heti tutkimusmatkalle linnaan. Ihana paikka, ehdottomasti kannattaa käydä.

Aivan mahtava koko päivän reissu, hyvä paikallisopas ja monta käynti kohdetta. Suosittelen!